Vilken destination föredrar du?

Vi människor har alltid drivits till att utforska och upptäcka vår omgivning, och det är något människor gjort i alla tider. Till en början till fots, sen utvecklades fler transportmedel och det stora genomslaget var när världen kunde utforskas genom segelbåt. Hit hör många historiska upptäckter och delar av världen som aldrig mötts tidigare möttes nu. Nästa stora genombrott blev när flygplan utvecklades, och inte minst när flygplanen blev tillgängliga för en stor del av världens befolkning. Sedan kom internet och darknet, man kunde betala allt mer med Bitcoin och andra kryptovalutor och Swish. Det är faktiskt förhållandevis otroligt kort tid sen det blev en självklar del av våra liv att kunna resa, och det är numera ett oerhört privilegium vi bör utnyttja. Idag kan vi resa till i princip hela världen, med ett par undantag såklart, och resorna varierar oerhört i karaktär, längd och syfte. Vilken destination föredrar du? 

Safari. Sydafrika

Upptäck safari i Sydafrikas myllrande parker

Safariresor är utan tvekan en resa som ökat oerhört i tillgänglighet, och naturligtvis även popularitet, senaste årtiondet. En resa som helt eller delvis spenderar med safari är en genuin och fascinerande resa som garanterar unika minnen och erfarenheter för livet. En populär destination för safari är Safari Sydafrika, och här finns mycket att upptäcka. Safarin genom Sydafrikas fascinerande länder genomförs med fördel som en kombinationsresa till Östra Afrika. Ett populärt alternativ är även att resa genom regnbågsrutten där såväl storstad, natur och kultur hinns med. 

Costa Rica, Karibien

Maximal avkoppling på en karibisk paradisö

Karibien är sedan länge en populär destination att resa till, och det är föga att förvånas över! I Karibien finns nämligen allt – paradisliknande stränder, en myllrande och grönskande tropisk natur, ett rikt och varierat djurliv och biologisk mångfald, spännande aktiviteter och historiska och kulturella skatter likt få andra ställen. Vintern är dessutom den perfekta årstiden för resor Karibien då du bokstavligen reser till sommaren på andra sidan jordklotet. Kenzan Tours erbjuder Skräddarsydda resor till Karibien och även färdiga paketresor till destinationer som Costa Rica, Kuba, Mexico och Guatemala. 

Populära och spännande resor till “Nya Thailand”

Thailand har länge varit ett populärt resmål, inte minst bland den svenska befolkningen, med sina sagolika paradisöar och underbart turkost vatten. På senaste åren har dock många sökt sig till andra, snarlika länder för en mer genuin upplevelse. Sökandet stannade vid grannlandet Vietnam, som numera är känt som “Nya Thailand”. Under Resor Vietnam kombineras lata dagar på de soldränkta stränderna med fascinerande turer över stad och landsbygd. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *