En spännande resa till Sydafrika för hela familjen

Spännande resmål för hela familjen

Letar ni efter nästa häftiga familjeresa? Det finns många platser världen över som erbjuder upplevelser utöver det vanliga. Besök isbjörnarna i norr, res med orientexpressen i öst, se stilla havet i väst eller varför inte ta sig till häftiga Sydafrika med allt häftigt landet har att erbjuda. Här finns en rik kultur, häftiga städer så som Kapstaden och Johannesburg. Landet har en rik matkultur med härliga viner. Kanske en tripp till vindistriktet Stellenbosch passar de äldre medlemmarna i familjen? Vandra upp för Taffelberget och besök otroliga godahoppsudden där sjömän rundat genom århundradena. Ytterligare en fräck möjlighet i Sydafrika är en klassisk safari! 

Safari Sydafrika, en riktig drömresa

Att åka på en safari är en riktigt dröm för många och frågan är om möjligheterna till en fantastisk safariupplevelse är bättre någon annan stans än i just Sydafrika. Har finns otroliga savanner att färdas över i jakt på att se alla fantastiska djur man bara drömmer om att få se. Här finns goda chanser att uppleva “the big five” vilket innefattar de mest prestigefyllda djuren på savannen att lägga ögonen på. Vet du inte vilka de är så ska jag berätta. Det är Afrikansk elefant, Svart noshörning, Afrikansk Buffel, Leopard och såklart kungen av djur, Lejonet! Ett annat alternativ är även safari Tanzania.

Skräddarsydda resor som passar er

Att få ihop en sån här resa på bästa sätt är inte helt enkelt. Därför kan det vara bra att ta hjälp av några som kan och vet vad som blir bra. Vart skall man bo, hur skall man åka, vilka skall anordna själva safarituren så att det blir bekvämt och säkert för alla inblandade. Ett bra tips är att ta hjälp av en resebyrå som fixar allt detta. Vi har genom åren tagit hjälp av Kenzan Tours som har god expertis på området och har alltid sett till att vi får exakt det vi är ute efter till ett bra pris och med den där lilla extra servicen som man förväntar sig av några som är riktigt bra på de dem gör! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *