Storslagna kulturresor världen över

Har du precis som vi tröttnat på sandstränder och sol och bad på semestern? Det finns en hel värld där ute att upptäcka och det gör du inte gassandes på en handduk på stranden. Vare sig du reser till tylösand eller Thailand är strand upplevelsen ungefär densamma. Därför är det mycket mer intressant att bredda sina vyer och uppleva något nytt när du väl kostar på dig att resa till ett främmande land. För oss började det med gruppresor för en herrans massa år sedan. Fokuset var såklart spännande resmål där vi fick upptäcka något nytt och spännande. 

Skräddarsydda resor till alla världens hörn

Genom åren har vi rest världen över för att uppleva något annat och vårt fokus på senare tid har varit kulturresor där man får ta del av vad varje land och kontinent har att erbjuda på riktigt. Bakom turistattraktioner och hotellpersonal. Vi har med Kenzan åkt till både Afrika, Sydamerika, Centralamerika samt Asien och Indiska oceanen. Vi har fått uppleva så mycket häftiga möten med kulturer och människor genom åren och detta har sannerligen berikat våra liv. Allt från traditionell afrikansk mat till levande sydamerikansk musik och otroliga byggnader från tusentals år bakåt i tiden i Asien. Eftersom resorna anpassas efter behov har vi också gjort mer barnvänliga resor när barnen var små utan att tappa något av denna häftiga upptäckaranda som vi haft så länge. 

Välj ditt resmål

Det häftiga med detta är att du själv kan styra vart du vill samtidigt som du får en skräddarsydd resa med allt du vill ha anordnat av någon som är kunnig. Det är bara att drömma sig bort. Kanske tittar du på en dokumentär om amazonas eller blir inspirerad av ett vietnamesiskt matlagningsprogram. Ta denna inspiration och basera din nästa resa på vad du har i huvudet och vill uppleva i framtiden! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *