Res till varmare breddgrader i vinter

Vintern är här och julen nalkas

Sveriges regniga höst övergick snabbt till vinter och nu är väntan över. De tidigare ständiga regnskurarna har nu ersatts med snöflingor som harmoniskt faller ned utanför fönstret och färgar landskapen vita och vackra. Om knappt en månad är årets härligaste dag här – nämligen julafton. Den 24 varje år är det som att en värme sköljer över en och alla behandlar varandra med mer värme och respekt än tidigare, egentligen är det så vi bör behandla varandra hela tiden. Eftermiddagarna spenderas numera med jakt efter de perfekta julklapparna åt nära och kära, eller med julbak till den ljuva julmusikens toner. 

Vietnam, Asien

Unna dig en resa i februaris kalla månad

När julafton väl är över så återgår julen till sedvanlig vinter. Vintern i Sverige är underbar på många sätt och vis, men efter ett tag blir det lite för mycket även för den största fantasten. I Sverige kallar vi det för vinterhalvåret av en anledning, och bristen på solljus blir otroligt påfrestande för många. Dagarna blir kortare och kvällen tränger sig på allt tidigare och var dag hänger ögonlocken tungt. Vintern kräver åtminstone ett kortare avbrott, och vad passar då bättre än en resa till varmare breddgrader i februaris kalla månad? Boka en resa och bevittna direkt hur vardagen blir enklare att hantera med en resa i mål. Välj mellan kulturresor, solsemester, spännande resmål eller varför inte en resa för hela familjen?

Nicaragua, Centralamerika

En oförglömlig resa till Nicaragua

Ett perfekt val för resa i februaris kalla månad är Nicaragua resor. Nicaragua är ett land som dessvärre allt för ofta glöms bort, men som är mycket väl värt ett besök. Inte bara är Nicaragua Centralamerikas största land utan landet har också mycket kultur och historia att erbjuda. En resa till nicaragua bjuder på oförglömliga naturupplevelser i landskapet som varierar mellan vulkaner, sagolika stränder, vackra sjöar och häftiga regnskogar. Många städer står välbevarade kvar i kolonial anda och här finns historia att upptäcka och utforska bakom varje hörn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *