Oförglömliga resor

Res med Kenzan Tours

Få saker förgyller livet som resor gör. Det är när vi reser som vi växer, utvecklas och lär oss nya saker. En resa vidgar våra vyer och ger oss nya perspektiv på den värld vi lever på, och på de människor vi delar denna värld med. Att resa är att utbildas och att fyllas av erfarenheter och minnen. Under våra resor förstärks våra band med nära och kära, med oss själva och till vår planet. Människan har alltid dragits till outforskade fält och viljan att upptäcka vår omgivning – det är därmed föga att förvånas över vår tids förkärlek till resor. Möjligheten att resa är ett sant privilegium långt ifrån alla besitter och en möjlighet vi är skyldiga att ta tillvara på. Med resebyrån Kenzan Tours har du möjligheten att boka skräddarsydda resor, anpassade efter dina önskemål och behov. Resorna är av mer äventyrlig form och garanterar en upplevelse du sent kommer att glömma. Nedan följer ett par exempel av resorna som Kenzan Tours erbjuder.

Nicaragua, Centralamerika

Upptäck Centralamerikas största land

Nicaragua, formellt republiken Nicaragua, är Centralamerikas till ytans största land. Landet är en gömd pärla som gömmer en hel skattkammare av intressanta platser värda ett besök. I Nicaragua finner du ett vackert och varierat landskap med allt mellan vulkaner, sjöar, regnskogar och himmelska stränder. En resa till Nicaragua kombineras med fördel med en rundtur i Panama och Costa Rica. Nicaragua har ett flertal välbevarade koloniala städer kvar och har mycket historia att erbjuda. 

Maldiverna, Indiska Oceanen

Avkoppling på Maldiverna

Maldiverna är en extraordinär östat i norra Indiska Oceanen. En resa till Maldiverna är sannerligen likt en resa till paradiset. Den sagolika paradisön erbjuder avkoppling på en ny nivå och extraordinära vyer. Här är vattnet så turkost som det kan vara och servicen av högsta nivå. Kenzan Tours erbjuder en variation av resor till Maldiverna – allt från lugna resor med lyxig all inclusive till kombinationsresor till Indiens Gyllene triangel och Sri Lanka. Vintern är den perfekta tiden för att unna sig en semester och inget ställe passar bättre än Maldiverna. 

Utforska mytomspunna Galapagos 

Galapagos är en mytomspunnen ögrupp i Stilla Havet som tillhör landet Ecuador. Ecuador befinner sig mitt på ekvatorn, precis som namnet antyder. Landets geografiska lokalisation innebär att säsonger och årstiderna står tillsynes stilla, däremot förekommer stora klimatvariationer över landet. Ecuador sträcker sig från Andernas eviga vintrar till Amazonas exotiska regnskog, från Stilla havets solvarma stränder till de fascinerande Galapagosöarna. En resa till Galapagos är en genuin och unik resa som garanterar minnen och upplevelser för livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *