En oförglömlig resa till Indien

Unna dig en semester i jul

November månad är här och vintern är snart ett faktum. För var dag som går sjunker temperaturen och kvällen kryper sig på allt tidigare. Det är endast en tidsfråga tills snön faller ner utanför fönstret och vi vågar inse att vintern är här för att stanna, i år igen. Det första snöfallet genererar alltid lycka och glada miner – vi skyndar oss ut i pulkabacken eller sätter på julmusiken på högsta volym. Mindre roligt är det däremot när snön fallit flera veckor i rad och det känns som att tålamodet ständigt prövas. Vintern är en årstid som kräver åtminstone en veckas uppehåll och semester. Att unna sig en semester i jul är det perfekta alternativet. Genom att bryta rutiner och fly vardagen för ett tag investerar vi i nya upplevelser och perspektiv som vi kommer bära med oss hela livet. Under en semester fyller vi på med ny energi och glädje som vi sen kan använda för att tackla vardagslivet. För att inte tala om en välbehövlig påfyllning av solljus och d-vitamin. 

Res till underbara Indien

Indien är ett fantastiskt land som erbjuder unika möjligheter och erfarenheter. Det är ett alldeles enastående unikt land som är lika fullt av kontraster som av paradoxer. I Indien möter rika fattiga, slumområden möter spektakulära byggnader och den mytomspunna floden Ganges möter pittoreska öar. Indien är ett spirituellt land starkt präglat av religioner och kulturer. Indien resor är fantastiska resor man sent glömmer och Indien är ett land likt få andra länder. Världens äldsta civilisation bjuder på unika naturupplevelser, explosion av färger, mängder av kulturskatter i alla dess former, heliga tempel och rytmer från Bollywood. Indien är ett land som har så mycket att bjuda på men som dessvärre allt så ofta faller i glömskan vad det gäller resedestinationer. Ta möjligheten att upptäcka det enastående och alldeles unika landet. 

Vidga dina vyer

Resebyrån Kenzan Tours erbjuder en rad olika Indien resor där du kan upptäcka allt mellan Indiens kultur och sevärdheter till Indiens djungel och vackra öar. Kenzan Tours är en mycket erfaren och varierad resebyrå som erbjuder allt ifrån safariresor, historiska resor och kulturresor till resor som består av endast avkoppling och semester. Du finner Indien resor som “Avkoppling på Havelocks ö”, “Gyllene triangeln med Ranthambore” och “Östra Indien Wildlife”. Oavsett om du väljer att resa till Indien för att upptäcka kulturen, naturen, djuren eller bara för avkopplingen så är det garanterat att resan kommer vidga dina vyer och ge dig mersmak för livet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *